HTML

Furcsa, extrém, egyedi autók

A valaha gyártott legegyedibb, legexklúzivabb, legfurcsább, legextrémebb, és legviccesebb autók blogja.

Friss topikok

  • kicsi: eza autó nem jó de furcsa (2008.08.05. 12:52) A Climax

Linkblog

Archívum

Sabino Design B3

2008.01.17. 22:56 hihetetlenautók

 

2006 végén rukkolt elő a Sabino Design a B3 terveivel, ami a holland gyártók első, és egyben legfontosabb munkája. A B3-tól azt remélik, hogy felkelti az autórajongók figyelmét szerte a világon, és visszahozza számukra a befektetett időt, és nem utolsó sorban a befektetett pénzt. A Sabino Design B3 egy agresszív kinézetű coupe, melyben ötvöződnek az európai és tengerentúli stílusjegyek is, a szemlélő pedig egy önmagában modern, mégis retro stílusú autót vélhet felfedezni a modellben.

A vonalvezetés a klasszikus Corvette formát követi, a hosszú motorháztető a Dodge Viperre hajaz, az autó hátulja pedig szinte a TVR másolata. A B3-as egyedisége a sötét, csillogó fekete festésében, a körkörös szélvédőben, és a félkörívben húzódó világításban rejlik, viszont a hátsó lökhárítóba épített kettős króm kipufogók újra egy másik klasszikust, az Aston Martint juttatják eszünkbe.

Leginkább az lehet a benyomásunk, hogy a holland tervezők a siker érdekében megpróbálták a sportautók stílus-, és vonaljegyeit egymásba gyúrni. Az, hogy a holland Úriemberek munkája meghozza-e az elvárt eredményt, az a közeljövőben ki fog derülni. Technikai adatokkal sajnos nem tudunk szolgálni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hihetetlenautok.blog.hu/api/trackback/id/tr61301546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása